Skip to content

VOID-stickers

IDbeheer is gespecialiseerd in het drukken van VOID-stickers. Dit zijn stickers die niet verplaatsbaar zijn zonder een spoor achter te laten. De tags kunnen voorzien worden van logo, QR code, barcode en/of contactgegevens.

Deze stickers, bedrukt met gegevens, worden ook wel assettags genoemd. Deze tags worden vaak gebruikt om te voorkomen dat onbevoegde personen eigendommen verwijderen of verplaatsen. Dit kan bijvoorbeeld van toepassing zijn in een bedrijfsomgeving waar veel waardevolle apparatuur wordt gebruikt, zoals servers, computers en andere elektronische apparatuur. Ook geven de stickers inzicht in zaken zoals de herkomst en garantie van een product.

Gebruik van VOID-labels

Een VOID-sticker wordt vaak op de onderkant of achterkant van het betreffende object geplakt. De stickers zijn ontworpen om te veranderen of te beschadigen wanneer iemand het probeert te verwijderen. Dit kan bijvoorbeeld door het achterlaten van een honingraatstructuur op het oppervlak. Hierdoor is het onmogelijk om een VOID-sticker zonder duidelijk zichtbare sporen op een ander oppervlak, of zelfs op dezelfde ondergrond, terug te plaatsen.

VOID-stickers zijn door hun eigenschappen perfect om te gebruiken als:

 

Voordelen van VOID-stickers

Een van de voordelen van het gebruik van VOID-stickers is dat ze een eenvoudige en relatief goedkope manier zijn om eigendommen te beveiligen. Bovendien zijn ze eenvoudig te gebruiken en te implementeren zonder dat dit veel extra tijd of middelen kost. De assettags zelf ervaren? Vraag een gratis proefset aan.

IDbeheer bedrukt VOID-stickers naar wens. Met onze aanvraagmodule, stelt u eenvoudig uw eigen VOID-labels samen. Zo ontvangt u de assettags die precies aansluiten bij uw gewenste toepassingen. Veel onderwijsinstellingen en ziekenhuizen maken daarom gebruik van dit soort tags. Benieuwd naar hoe uw assettags eruit kunnen komen te zien? Bekijk onze voorbeelden.

Vragen over VOID-stickers?

Heeft u vragen over onze assettags? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Zij denken graag met u mee als u bepaalde wensen of toepassingen voor de tags in gedachten heeft. U kunt ons eenvoudig telefonisch bereiken. Maar een mailtje sturen mag natuurlijk ook. Weet u al welke assettags u wilt bestellen? Via onze handige aanvraagmodule kunt u zelf uw bestelling plaatsen.

VOID-labels

Ons team

Levi van der Molen

Technical Support & Production
0318 590 465
levi@smart2b.nl

Ivar van der Molen

Sales & Business development
0318 590 465
ivar@smart2b.nl

Anton van der Molen

CEO
0318 590 465
avdm@smart2b.nl