Skip to content
asset_management_stickers

Asset Management Stickers

Asset management stickers zijn labels of etiketten die worden gebruikt om eigendommen op een efficiënte manier te identificeren, volgen en beheren. De asset management tags geven unieke informatie aan door middel van een unieke barcode of nummering. Zo geven de tags onder andere inzicht in garantie, geschiedenis of herkomst van het voorwerp.

Waarom asset management stickers gebruiken?

Door het gebruik van asset management stickers kunnen bedrijven efficiënter werken omdat ze in staat zijn om snel en nauwkeurig hun eigendommen te identificeren en te volgen. Bovendien kan het gebruik van deze stickers leiden tot een vermindering van kosten, omdat bedrijven beter in staat zijn om onderhoud en vervanging van apparatuur te plannen en te beheren. Daarnaast kunnen de tags ook dienen als fraudewerende tags om diefstal te voorkomen.

Asset management labels personaliseren

Nog vragen?

Heeft u nog vragen over asset management stickers? Neem van contact op met onze gespecialiseerde medewerkers. Zij staan u graag te woord. Contact met ons opnemen kan zowel telefonisch als via de mail. Wilt u onze security stickers liever eerst zelf ervaren? Vraag dan een gratis proefset aan. Zo kunt u onze producten rustig bekijken en uitproberen.

asset_management_stickers

Ons team

Levi van der Molen

Technical Support & Production
0318590465
levi@smart2b.nl

Ivar van der Molen

Sales & Business development
0318590465
ivar@smart2b.nl

Anton van der Molen

CEO
0318590465
avdm@smart2b.nl