Skip to content

Bestel uw eigen sticker met barcode

Bij IDbeheer bestelt u eenvoudig en snel uw eigen sticker met gegevens en barcode. Deze stickers, ook wel assettags genoemd, zijn voorzien van een QR-code of barcode waarmee u uw eigendommen kunt registeren en traceren.

Eerst kiest u het type assettag dat bij uw toepassing past. Zo kunt u naast onze standaard assettags ook kiezen uit fraudewerende eigendomsetiketten, graveertags en direct markeren. Vervolgens maakt u een keuze uit het gewenste materiaal en kunt u uw eigen logo, gegevens en barcode of QR-code toevoegen. Als laatste stap kiest u het gewenste formaat en laat u uw gegevens achter. Nu bent u klaar om uw eigen gepersonaliseerde stickers met barcode te bestellen. Uw bestelling zal binnen 5 werkdagen naar u verzonden worden.Bestel uw assettag

Het type assettag dat voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van de soort eigendommen dat u wilt markeren en welk doel u nastreeft.

Met de standaard assettag kunt u al uw eigendommen eenvoudig identificeren, registreren en traceren. U heeft de keuze uit twee verschillende soorten materiaal die beide krasvast gelamineerd zijn.

Standaard assettag

Voor fraudegevoelige apparatuur zoals laptops en tablets, zijn fraudewerende etiketten de ultieme oplossing. Deze worden gemaakt van zelfvernietigend materiaal waardoor het etiket nooit opnieuw gebruikt kan worden na verwijdering. Zodra je het etiket verwijdert van het apparaat, zal deze als een eierschaal versnipperen of visuele sporen achterlaten op het betreffende apparaat.

Fraudewerende eigendomsetiketten

In graveertags wordt door middel van lasertechnologie de juiste informatie gegraveerd. De graveertags zijn extra dik (1,6mm of 0,8mm), beschikken over een hoge kleefkracht en zijn geschikt voor diverse ondergronden en toepassingen. Door de sterke hechting in combinatie met de materiaaldikte, zijn de graveertags zeer lastig te verwijderen. U heeft de keuze uit zilver metallic op zwarte graveertags. Op aanvraag zijn er ook andere kleurcombinaties mogelijk.

Graveertags

Wilt u de benodigde informatie direct op uw apparatuur laten printen of graveren? Ook dat is mogelijk bij IDbeheer. We maken gebruik van twee verschillende methoden: UV-printen en lasermarkeren. Bij UV-printen wordt de barcode en/of informatie in full color op uw device gedrukt, terwijl bij lasermarkeren de informatie gegraveerd wordt met behulp van een laser.

Direct markeren

Kies uw materiaal

Bepaal uw inhoud

Selecteer de onderdelen die u op uw assettag wilt plaatsen en voer voor elk onderdeel de benodigde informatie of bestanden in.
Of u nu een e-mailadres, telefoonnummer en/of website op uw assettag wilt plaatsen, er is van alles mogelijk. Onze designers gaan vervolgens aan de slag met het maken van een ontwerp.
Contactgegevens
Het startnummer is de code die op de eerste assettag wordt gezet. Deze code kan bestaan uit cijfers of een combinatie van cijfers en letters. De codes voor de overige assettags worden bepaald op basis van het startnummer. Ook is het mogelijk om de nummering vanuit een database te gebruiken door deze te uploaden.
Startnummer
Vul hier de informatie voor de QR-code in. Dit kan bijvoorbeeld een link, e-mailadres of telefoonnummer zijn. De QR-code kan ook een samenvoeging zijn van gegevens en het assettag nummer.
QR Code
Ja Nee
Ja Nee

Kies het formaat

Bestel uw assettags in de gewenste vorm en afmetingen. Bij IDbeheer heeft u de keuze uit een aantal standaardformaten, maar kunt u uw assettag ook geheel naar eigen wens samenstellen. Kiest u voor ‘Op maat’, dan kunt u in de laatste stap bij ‘Opmerkingen’ uw wensen doorgeven.
Geef hier uw formaat door in millimeters (breedte x hoogte), bijv. 50x25
Rechthoek
Geef hier uw formaat door in millimeters (diameter), bijv. 50
Rond
Geef hier uw formaat door in millimeters (breedte x hoogte), bijv. 50x50
Vierkant
Graag beschrijven bij opmerkingen
Op maat

Gegevens

Vul uw gegevens in zodat wij contact kunnen opnemen over eventuele vragen en direct beschikken over de juiste leverinformatie.

Plaats uw aanvraag

Controleer uw aanvraag en contactgegevens en voeg eventuele opmerkingen toe voordat u uw aanvraag indient. Wij sturen binnen 1 werkdag de offerte en het eerste voorstel voor het design toe.
Specificaties aanvraag:
  Gegevens:
  • Naam:
  • Bedrijf:
  • Adres:
  • Postcode:
  • Plaats:
  • Land:
  • E-mailadres:
  • Telefoonnummer:

    Heeft u nog vragen?

    Bent u van plan om een sticker met barcode te bestellen maar zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Zij voorzien u graag van het juiste advies. U kunt ons eenvoudig telefonisch bereiken. Maar een mailtje sturen mag natuurlijk ook. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.