Skip to content
Eigendomsetiketten

Eigendom stickers

Wat zijn eigendom stickers?

Eigendom stickers, ook wel eigendomsetiketten genoemd, kunt u op apparatuur, gereedschap en andere elektronische voorwerpen aanbrengen. Dankzij de unieke code op de stickers is het direct duidelijk aan welke persoon en/of organisatie het voorwerp toebehoort. Eigendom stickers worden in bedrijven en instellingen gebruikt om apparatuur en voorwerpen te identificeren, registreren en traceren.

Een eigendom sticker wordt ook wel een asset tag genoemd. Bij IDbeheer kunt u asset tags in diverse materialen, maten, vormen en soorten bestellen. Wij zijn uw specialist in eigendom stickers.

Wilt u de eigendom stickers van IDbeheer eerst zelf proberen voordat u een bestelling plaatst? Vraag een gratis proefset aan met verschillende eigendomsetiketten.

Soorten eigendom stickers

Bij IDbeheer heeft u de keuze uit verschillende soorten eigendom stickers. Onze standaard eigendomsetiketten zijn de meest gebruikelijke asset tags. Deze zijn verkrijgbaar in kleur wat zorgt voor een duidelijke herkenning en unieke uitstraling. Ook kunt u ze voorzien van een logo, contactgegevens, nummering, barcodes of zelfs een QR-code.

De fraudewerende eigendomsetiketten zijn dusdanig ontwikkeld dat herplaatsing van de sticker niet mogelijk is. Zo voorkomt u fraude binnen uw organisatie. Bij IDbeheer kunt u ook graveertags aanvragen. Dit zijn kunststof plaatjes waar de informatie direct in gegraveerd wordt. U heeft bij deze tags de keuze uit twee standaard diktes en kleuren. Onze overige eigendomsetiketten worden op vaste basismaterialen geproduceerd.

Uiteraard is maatwerk ook mogelijk. Geef bij uw offerteaanvraag in de opmerkingen aan of u een ander formaat of andere vormgeving wilt. Vragen of hulp nodig? Wij helpen u graag dus neem gerust contact met ons op.

Gebruik van eigendom stickers

Eigendom stickers worden gebruikt in allerlei soorten organisaties waar eigendommenregistratie belangrijk is. Denk bijvoorbeeld aan scholen, zorginstellingen, ziekenhuizen of consultancybedrijven. Eigendom stickers worden in deze organisaties gebruikt voor onder andere voorraad-, onderhoud- en werkplekbeheer.

Bij deze organisaties is doorgaans de afdeling Facility Management of ICT verantwoordelijk voor een goede registratie en identificatie van de apparatuur.

Eigendom stickers van ID Beheer

Bij IDbeheer begrijpen we dat het waarborgen van eigendom van cruciaal belang is voor uw organisatie. Daarom bieden we een breed scala aan oplossingen voor eigendomsbeveiliging, van standaard eigendomsetiketten tot fraudewerende tags en graveertags. Onze producten zijn ontworpen voor flexibiliteit en duurzaamheid, zodat ze in de meest veeleisende omgeving gebruikt kunnen worden. Wilt u zelf de kwaliteit ervaren voordat u een keuze maakt? Vraag dan een proefsetaan!

Eigendoms stickers

Nummering van eigendom stickers

Wanneer u een offerte aanvraagt voor uw eigendom stickers, kunt u in het formulier het startnummer inclusief prefix en suffix doorgeven. Op basis van het aantal stickers dat u bestelt, worden automatisch de opvolgende nummerreeksen gevormd.

We houden een database bij met designs en nummerreeksen van al onze opdrachtgevers. Zo kunt ook gemakkelijk een herhaalbestelling plaatsen met hetzelfde design en voorkomt u een dubbele nummering. Het startnummer kunt u ook altijd terugvinden op de factuur en pakbon.

Eigendom stickers online bestellen

Via onze handige aanvraagmodule kunt u eenvoudig en snel een offerte en ontwerp aanvragen voor uw eigendom stickers. U ontvangt vervolgens binnen 1 werkdag een offerte en het eerste voorstel voor het design.

Na uw aanvraag gaan onze designers aan de slag met een passend ontwerp voor uw eigendomsetiketten. Bij akkoord worden uw etiketten gedrukt en worden deze uiterlijk binnen 5 werkdagen verstuurd.