Skip to content
Graveer tags

Graveer tags

Wat zijn graveer tags?

Graveer tags zijn bijzondere assettags. AssetTags worden op apparatuur of andere voorwerpen bevestigd om te identificeren van welke persoon en/of welke organisatie het voorwerp is. Een graveer tag bestaat uit een hard, kunststof plaatje, voorzien van een gravure. Met zeer sterke 3M lijm worden de assettags vervolgens op de ondergrond bevestigd, waardoor ze lang meegaan.

De graveer tags zijn zeer duurzaam, slijtvast, monochroom en worden veel gebruikt door scholen en ziekenhuizen. Scholen gebruiken de graveer tag in ruimtes waar leerlingen zitten die de assettags graag lospeuteren. De graveer tag zit dermate vast, dat deze niet van de ondergrond verwijderd kan worden. Door deze eigenschappen, is de graveer tag enkel geschikt voor vlakke oppervlakken. Bent u op zoek naar een universele assettag? Bekijk dan ons aanbod standaard assettags.

Wilt u de graveer tags eerst zelf ervaren? Vraag een gratis proef set aan om de graveer tags en de andere assettags van IDbeheer uit te proberen.

Verschillende kleuren graveer tags

De graveer tags zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Standaard worden deze in twee kleurcombinaties geleverd, namelijk wit op zwart of zilver metallic op zwart. Bij grotere afnames zijn andere kleuren ook mogelijk.

Geef bij uw offerteaanvraag uw voorkeuren aan. De vorm, gravure en dikte van de graveertags kunt u zelf bepalen. U heeft de keuze uit twee verschillende diktes: 0,8 mm en 1,6 mm. Het voordeel van de dunne tags is de eenvoudige wijze waarop u ze kunt bevestigen. De dikkere tags zijn wat lastiger te bevestigen maar zijn ook moeilijker te verwijderen wanneer ze eenmaal bevestigd zijn. Deze zijn zeer stijf en in combinatie met sterke 3M lijm, niet zonder gereedschap te verwijderen.

Vraag nu een offerte aan voor uw graveer tags. U ontvangt vervolgens binnen 1 werkdag een offerte met het eerste voorstel voor het design.

Graveer tags en assettags