Skip to content

Veelgestelde vragen

Veel antwoorden staan al tussen onze Veelgestelde vragen

Adresgegevens

Lenderinkweg 8
6733 AX, Wekerom

Contactformulier

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

  Veelgestelde vragen

  Wilt u meer weten over onze producten, dienstverlening of heeft u een andere vraag? Kijk dan of uw vraag tussen de meestgestelde vragen zit, om direct een antwoord te krijgen.
  externalId=idbeheer-Klantenservice-1.4.1.3&filter[active]=1
  Wat zijn VOID-stickers?

  Wanneer een VOID-sticker wordt verwijderd, laat deze een markering achter, zoals "VOID" of "OPENED", op de plaats waar de sticker was aangebracht. Dit maakt het moeilijker om het label te vervangen zonder dat het opvalt. Deze stickers worden ook wel fraudewerende assettags of eigendomsetiketten genoemd.

  Welke eigendommen kan ik direct laten markeren?

  Allereerst dient het te markeren oppervlak vlak te zijn. Verder is het afhankelijk van de techniek die gebruikt wordt.

  Voor het full-color markeren mag het eigendom een maximaal formaat hebben van 30 x 42 cm, een hoogte van maximaal 15 cm en niet zwaarder wegen dan 5 kg.

  Voor het lasermarkeren mag het eigendom een maximaal formaat hebben van 72 x 43 cm, een hoogte van maximaal 20 cm en niet zwaarder wegen dan 10 kg.

  Welke type barcodes kan IDbeheer maken?

  Wij kunnen vrijwel alle barcodes voor u maken. 1D barcodes (streepjescode) zijn veel gebruikt met met vrijwel alle scanners te lezen. Standaard adviseren wij CODE128 doordat deze letters, cijfers en leestekens accepteert en de barcode relatief klein blijft.

  EAN-barcodes raden wij af deze zijn ontwikkeld voor de retail en hebben niet een specifiek voordeel voor assettagging.

  Welke informatie moet ik op mijn assettag plaatsen?

  Voor deze vraag kunt u het beste contact met ons opnemen omdat dit zeer afhankelijk is van de specifieke situatie en wensen.

  Het meest algemene antwoord zou zijn: alle informatie zijn die een directe meerwaarde heeft voor het snel identificeren van het eigendom en de eigenaar.

  Zo is een logo ideaal voor een snelle herkenning en een asset nummer handig voor een snelle identificatie.

  Hoe dien ik mijn devices voor het direct markeren aan te leveren?

  Dit hangt van het soort apparaat af, deze zaken bespreken wij veelal in het offertetraject. Een deel van de kosten voor dit traject zijn afhankelijk van de tijd die het uit- en inpakken kost.