Skip to content

Standaard AssetTags

Alles over de standaard assettag

Er zijn verschillende soorten assettags zoals een stickers met QR-code. een ID tag of een barcode. De standaard assettag is de meest universele en daardoor de meest gebruikte assettag. Een assettag, ook wel eigendomssticker genoemd, wordt bij bedrijven gebruikt om voorwerpen te kunnen identificeren, registreren en traceren. Deze assettags zijn voorzien van een speciale beschermlaag (lamineer laag) die de opdruk beschermt tegen slijtage. Dit maakt de standaard assettag ook zeer geschikt voor mobiele apparatuur.

De stickers worden voorzien van een uniek nummer en bijvoorbeeld uw bedrijfslogo. Zo is de eigenaar, het bedrijf of de instelling, meteen duidelijk zichtbaar. Aan de hand van het unieke nummer kan snel achterhaald worden wie binnen de organisatie de gebruiker van het apparaat is.

De standaard assettag eerst zelf ervaren? Vraag een gratis proef set aan om de verschillende soorten assettags zoals de sticker met QR code uit te proberen.

Stel uw eigen standaard assettag samen

Via assettag bestellen kunt u zelf uw assettags samenstellen. Kies het materiaal, bepaal de vorm, kleur en inhoud en het aantal assettags dat u wilt bestellen. De standaard assettags zijn verkrijgbaar in twee varianten en worden voorzien van een opdruk in kleur. De kleuren worden veelal bepaald aan de hand van het gebruikte logo of door andere elementen die we terugzien in de huisstijl van de opdrachtgever.

Nadat uw aanvraag bij IDbeheer binnenkomt, gaat een designer aan de slag met een designvoorstel. Dit voorstel wordt samen met de offerte al binnen één werkdag per mail met u gedeeld.

  • XtremeTag: Standaard assettags, voorzien van extra sterke lijm voor een nog betere hechting aan de ondergrond.
  • Zilver Metallic: Standaard assettag van mooi, zilveren metallic materiaal voor een luxe uitstraling.

Vraag vandaag een offerte aan voor uw standaard assettags. U ontvangt dan de volgende dag al een offerte met het eerste voorstel voor uw design.