Skip to content

De service van IDbeheer was perfect, er werd netjes van tevoren een voorstel inclusief ontwerp gemaakt met de daarbij behorende prijs. Wij zijn erg tevreden over IDbeheer!

Dozon Bouwtechniek

Wij gebruiken de etikomsetikketen om onze laptops en tablets van een registratienummer te voorzien.De eigendomsetiketten zelf zijn van prima kwaliteit. We gebruiken ze op kunststof materiaal en blijven erg goed zitten.

Strukton Rail

ISO Groep gebruikt al jaren naar volle tevredenheid de labels van Businesslabels. Dit om de herkenbaarheid van de onder haar beheer vallende apparatuur te vergroten.

ISO Groep

Om onze volledige ICT-inventaris te voorzien van stickers waren wij op zoek naar een constructieve oplossing. De levering van stickers is vrij vlot en de stickers zijn van hoge kwaliteit.

Lelie Zorggroep

De labels zijn van goede kwaliteit en we zijn dan ook zeer tevreden. Vooral de flexibiliteit en service spreekt ons enorm aan. Ga zo door!

Akzo Nobel

Wij gebruiken de etiketten voor de inventarisatie van de apparatuur in onze natuurkunde/chemie laboratoria. Over de levering kunnen we kort zijn: snelle service, prima stickers… kortom: wij zijn zeer tevreden!

University of Twente

Wat klanten over ons zeggen

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we een grote klantenkring met tevreden klanten ontwikkeld. Strukton, AkzoNobel en GGZ Centraal… zomaar een aantal klanten dat assettags heeft ontworpen en besteld bij IDbeheer. Benieuwd naar hun ervaringen? Ontdek wat onze klanten zeggen over onze dienstverlening.