Skip to content
Fraudewerende AssetTags<br><br>

Fraudewerende AssetTags

Wat zijn fraudewerende assettags?

Fraudewerende assettags zijn antifraude stickers die u kunt bevestigen op IT-apparatuur of andere bedrijfseigendommen. Hiermee kunt u deze eenvoudig identificeren, registeren en traceren. Voor veel organisaties is het van belang dat de antifraude sticker na bevestiging niet verplaats of herplaats kan worden. IDbeheer heeft hiervoor dé oplossing in de vorm van fraudewerende assettags.

Deze zeer moeilijk te verwijderen tags kunnen nadat ze op het apparaat zijn geplakt, niet meer in zijn geheel verwijderd worden. Een poging tot verwijdering blijft namelijk altijd zichtbaar. Zo kunt u fraude voorkomen. Er zijn twee soorten fraudewerende assettags verkrijgbaar bij IDbeheer.

Wilt u onze antifraude stickers eerst zelf ervaren? Vraag een gratig proef set aan om de fraudewerende assettags en andere assettags van IDbeheer uit te proberen.


Destructible anti fraude sticker

Onze destructible antifraude stickers hebben een zogenaamde eierschaalstructuur. Zodra iemand een poging doet om de tag te verwijderen, vallen ze uit elkaar waardoor ze niet verplaatsbaar zijn naar andere apparatuur. Door het uit elkaar vallen is de antifraude sticker erg lastig te verwijderen.
anti fraude stickers
fraudewerende eigendomsetiketten

VOID-assettags

Ook de VOID-stickers zijn niet verplaatsbaar zonder de tag zichtbaar te beschadigen. Deze fraudewerende eigendomsetiketten zijn te herkennen aan de honingraatstructuur. Probeert iemand de tag van het voorwerp te verwijderen? Dan laat dit sporen achter op de tag en ondergrond. Hierdoor is het onmogelijk om een VOID-assettag zonder duidelijk zichtbare sporen op een ander oppervlak, of zelfs op dezelfde ondergrond terug te plaatsen.

Een poging tot (deels) verwijderen, is dan ook altijd zichtbaar. VOID-assettags worden bijvoorbeeld gebruikt als garantiezegel of om het openen van apparatuur te voorkomen.

Ontwerp zelf uw fraudewerende assettags

Via onze handige aanvraagmodule kunt u zelf de inhoud en het ontwerp van uw fraudewerende assettags bepalen. Kies het gewenste materiaal, de vorm en bepaal welke elementen er op uw tag moeten komen. U ontvangt vervolgens binnen 1 werkdag een offerte met het eerste voorstel voor het design.

Vraag nu een offerte aan voor uw fraudewerende assettags.