Skip to content
barcode sticker

Barcode sticker: welke kies jij?

Maakt uw organisatie gebruik van waardevolle apparatuur zoals laptops en andere elektronica? Met de barcode stickers, ofwel ID tags, van IDbeheer beschermt u uw bedrijfseigendommen. Dit doet u door uw eigendommen te voorzien van een zelfklevende barcodesticker. Na het aanbrengen van deze barcode sticker zijn uw eigendommen eenvoudig te identificeren, registreren en traceren.

Voordelen van een barcode sticker

Een barcode sticker heeft veel voordelen. Naast het registreren van uw eigendommen is het ook erg waardevol voor de IT-support medewerker. Hij of zij kan door de barcode sticker op afstand eenvoudig uw apparaat overnemen. Ook geeft de ID-tag snel inzicht in zaken zoals de garantie of herkomst van een apparaat. Het is natuurlijk belangrijk dat de barcode goed zichtbaar blijft op de sticker. Vandaar dat al onze standaard barcode sticker voorzien zijn van een speciale lamineer laag die slijtage tegen gaat. Dit maakt onze ID-tag niet alleen geschikt voor laptops en pc’s maar ook voor mobiele apparatuur.

Welke barcode stickers kan ID beheer maken?

ID beheer kan vrijwel alle barcodes stickers maken. 1D barcodes, ook wel bekend als streepjescode, worden veel gebruikt. Het voordeel van deze barcode is dat ze door vrijwel alle scanners te lezen zijn. Vandaar dat wij standaard adviseren om te kiezen voor een CODE128. Deze barcode bevat letters, cijfers en leestekens en blijft relatief klein. De EAN-barcode raden wij af. Deze asset tags zijn speciaal ontwikkeld voor de retail en niet voor het traceren van uw apparatuur. Bent u benieuwd hoe uw barcode sticker eruit kan komen te zien? Bekijk dan al onze voorbeelden.

Wilt u een ID-tag kopen?

Bent u op zoek naar een barcode sticker? Dan helpen wij u bij IDbeheer graag verder. Via onze handige aanvraagmodule kunt u zelf uw ID-tag samenstellen. Zo kunt u de sticker voorzien van een unieke barcode, bedrijfslogo en andere huisstijlelementen. U ontvangt vervolgens binnen 1 werkdag een offerte met het eerste voorstel voor het ontwerp.


Of vraag gemakkelijk een proefset aan. De proefset die wij u toesturen bevat van alle materialen voorbeelden. De sample stroken zijn voorzien van wat verschillende voorbeeld prints, maten en vormen.

Meer weten?


Twijfelt u welke barcodesticker het beste aansluit bij uw wensen of toepassing? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Zij hebben jarenlange ervaring met onze ID-tags en fraudewerkende etiketten. U kunt contact opnemen per mail of telefoon. Heeft u uw keuze al gemaakt? Via onze handige aanvraagmodule kunt u zelf uw bestelling plaatsen.

barcode sticker

Ons team

Kom in contact met onze specialisten.

Levi van der Molen

Technical Support & Production
0318590465
levi@smart2b.nl

Ivar van der Molen

Sales & Business development
0318590465
ivar@smart2b.nl

Anton van der Molen

CEO
0318590465
avdm@smart2b.nl