Skip to content
beveiligingsstickers

Beveiligingssticker voor al uw apparatuur

Bent u op zoek naar een beveiligingssticker om al uw apparatuur te registreren en te monitoren? Dit is handig voor de administratie, maar ook om te checken of er geen diefstal wordt gepleegd. IDbeheer heeft de oplossing door middel van beveiligingsstickers. Zo houdt u alles inzichtelijk! Onze specialisten staan voor u klaar!

De oplossing: beveiligingsstickers

De beveiligingssticker wordt door middel van asset tagging opgesteld.

Er wordt een reeks gemaakt van stickers die u op de apparaten plakt om de apparaten daarmee te identificeren. De reeks van beveiligingssticker wordt vervolgens in een asset management systeem geplaatst en geregistreerd. Wanneer iemand de beveiligingssticker probeert te verwijderen blijft deze poging altijd zichtbaar. Op deze manier kunt u fraude voorkomen.

 

Beveiligingssticker op maat laten maken?


Dat kan zeker! Naast een aantal standaard formaten, bieden we ook gepersonaliseerde beveiligingsstickers. Helemaal afgestemd op uw wensen, behoeften en organisatie. Denk hierbij aan aangepaste vormen, formaten en eigen logo. Benieuwd naar alle verschillende oplossingen? Bestel een proefset en ontdek alle mogelijkheden! Het voorstel voor uw gepersonaliseerde aanvraag ontvangt u binnen 1 werkdag van ons.van ons.


Heeft u andere vragen over de beveiligingsstickers? Neem dan eens contact met ons op! We bespreken graag alle uitingen en opties van onze asset tags met u. Wilt u direct aan de slag? Vraag dan een offerte aan, wij voorzien u binnen 1 werkdag van het eerste voorstel voor het design.

 

Beveiligingssticker

Ons team

Levi van der Molen

Technical Support & Production
0318590465
levi@smart2b.nl

Ivar van der Molen

Sales & Business development
0318590465
ivar@smart2b.nl

Anton van der Molen

CEO
0318590465
avdm@smart2b.nl