Skip to content
niet_verwijderbare_sticker

Niet verwijderbare stickers

Niet verwijderbare stickers, ook wel ultra destructible stickers genoemd, zijn stickers die speciaal zijn ontworpen om fraude of diefstal tegen te gaan. Niet verwijderbare stickers zijn namelijk zeer moeilijk te verwijderen nadat ze ergens opgeplakt zijn. Een poging tot verwijderen blijft namelijk altijd zichtbaar. De stickers zijn daarom zeer geschikt voor op bedrijfsapparatuur, verzegeling van producten en het toekennen van eigendommen. Bij IDbeheer hebben we twee soorten fraudewerende stickers: ultra destructible stickers of VOID-asset tags.

Wilt u onze niet verwijderbare stickers eerst zelf ervaren? Vraag een gratis proefset aan om de tags uit te proberen.

Wat zijn niet verwijderbare stickers?

Niet verwijderbare stickers zijn speciaal behandeld om te voorkomen dat ze gemakkelijk verwijderd kunnen worden. De tags scheuren of breken gemakkelijk wanneer ze worden verwijderd. Als iemand een poging doet de tag te verwijderen, brokkelt de tag uit elkaar waardoor deze niet verplaatsbaar is naar andere apparatuur. Dit maakt de Ultra destructible stickers ideaal voor het brandmerken van gereedschap, laptops of andere apparatuur. Zo herkent u in een oogopslag uw eigendommen.

VOID-tags

Een andere soort niet verwijderbare stickers is een VOID-tag. Deze stickers zijn niet verplaatsbaar zonder de tag te beschadigen. Deze niet verwijderbare stickers zijn herkenbaar aan de honingraatstructuur. Probeert iemand de tag te verwijderen? Dan laat de tag sporen achter op de sticker zelf en op de ondergrond. Hierdoor is het gelijk zichtbaar als iemand de tag heeft proberen te verwijderen. Een poging tot deels verwijderen, is dan ook altijd zichtbaar. Vaak worden VOID-tags gebruikt als garantiezegel, zodat apparatuur niet geopend wordt.

Ontwerp zelf niet verwijderbare stickers

Wilt u niet verwijderbare stickers bestellen? Bij IDbeheer kunt u zelf de inhoud en het ontwerp van uw stickers bepalen. Kies het gewenste materiaal, de vorm en bepaal welke elementen op de sticker moeten komen. U heeft hierbij een ruime keuze uit elementen zoals adresgegevens, barcodes, logo’s en nog veel meer. Vraag nu een offerte aan voor uw niet verwijderbare stickers. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ultra_destructible_stickers

Ons team

Levi van der Molen

Technical Support & Production
0318590465
levi@smart2b.nl

Ivar van der Molen

Sales & Business development
0318590465
ivar@smart2b.nl

Anton van der Molen

CEO
0318590465
avdm@smart2b.nl