Skip to content

Service tag plaatsen

Maakt uw organisatie gebruik van waardevolle apparatuur zoals laptops en andere elektronica? Met de ID-tags van ID Beheer beschermt u uw bedrijfseigendommen. Voorzie uw eigendommen van een asset tag inclusief gegevens zoals uw service tag. Zo zijn uw eigendommen eenvoudig te identificeren, registreren en traceren.

Wat is een service tag?

Een service tag is een code op uw laptop om uw apparaat te identificeren. Voor een IT-medewerker is een service tag erg handig voor het overnemen van uw apparatuur. Ook geeft de service tag snel inzicht in zaken zoals de garantie of herkomst van een apparaat. Het is belangrijk dat deze gegevens goed zichtbaar blijven. Kies daarom voor een standaard asset tag met speciale lamineer laag. Deze speciale lamineer laag gaat slijtage tegen. Dit maakt onze asset-tag niet alleen geschikt voor laptops en pc’s maar ook voor mobiele apparatuur.

De mogelijkheden van ID Beheer

IDbeheer heeft een groot aanbod asset tags. Ieder product kent zijn eigen voordelen en toepassing. Voorkom fraude met onze fraudewerende asset tags. Deze asset tags zijn na bevestiging namelijk moeilijk te herplaatsen. Bent u op zoek naar stevige asset tags? Kies dan voor onze graveer tags. Deze stevige tags bevatten gegraveerde gegevens zoals uw service tag. Door het harde kunststofmateriaal zijn ze erg slijtvast en duurzaam. Scholen en ziekenhuizen maken gebruik van onze graveer tags omdat ze lastig los te peuteren zijn van de apparatuur. Wilt u onze asset tags in het echt ervaren? Vraag dan een gratis proef set aan.

Neem contact met ons op

Wilt u weten welke asset tag het beste past bij uw gebruikswens? Bent u benieuwd welke gegevens wij naast uw service tag op de asset tags kunnen plaatsen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. U kunt contact opnemen per mail of telefoon. Heeft u uw keuze al gemaakt? Bestel uw asset tags dan eenvoudig via onze handige aanvraagmodule.

ID beheer

Ons team

Maak kennis met onze specialisten:

Levi van der Molen

Technical Support & Production
0318590465
levi@smart2b.nl

Ivar van der Molen

Sales & Business development
0318590465
ivar@smart2b.nl

Anton van der Molen

CEO
0318590465
avdm@smart2b.nl